SIEMENS Asbest Sökümü ve Yıkımı
14.000m2 den Oluşan Binaların Asbest Sökümleri Yapılmış ve Uzun Erişimli Yıkım Makinası ve Ekskavatörler İle Yıkımları Yapılmıştır.
İşin Adı
SIEMENS Kartal Yerleşkesinde Asbest Sökümü ve Bazı Yapıların Yıkımı
İşin Sahibi
Diem Mühendislik Mimarlık AŞ
İşin Yeri
Yakacık Caddesi No: 111 34870 Kartal / İSTANBUL
İşin Niteliği
14.000m2 den oluşan binaların asbest sökümleri ve yıkımları yapılmıştır.
İşin Süresi
60 Gün
Projeye Ait Resimler
Diğer Projelerimiz
KALE Seramik Asbest Sökümü ve Yıkımı
2.000 m2 Çatıda Bulunan Asbest İçerikli Oluklu Levhanın Sökümü, Asbestin Bertafı ve Binanın Ekskavatör İle Yıkılması.
ANTOR Fabrika Asbest Söküm ve Yıkım
22.0000m2 Asbest Sökümü ve 33.000m2 Fabrika Binasının Uzun Erişimli Yıkım Makinesi ve Ekskavatörler İle Yıkımı Yapılmıştır.
ADEL Fabrika Asbest Sökümü ve Yıkımı
5.000 m2 Asbest Sökümü Yapıldıktan Sonra, 12.000m2 Fabrika Binasının Uzun Erişimli Yıkım Makinesi ve Ekskavatörler İle Yıkımı Yapılmıştır.
Spor Salonu Asbest Sökümü ve Yıkımı
Seyrantepe Oyak Sitesı̇ Kapalı Spor Salonunda Bulunan Asbestin Sökülmesi ve Binanın Ekskavatör İle Yıkımının Yapılması
Maslak Adozer Asbest Sökümü ve Yıkımı
16.000m2 den Oluşan Binaların Öncelikle Asbestten Arındırılması Sonra da, Uzun Erişimli Yıkım Makinesi ve Ekskavatörler İle Yıkılması İşi Yapılmıştır.